Teist korda katsetasin kihitatud pärmitaignast tehtud kreemisaiu. No tulid küll juba paremini välja. Kerkisid natuke rohkem ja jäid pehmemad. Aga piisavalt kohevad nad siiski polnud. Millegipärast jäi ka täidiskreem liiga vedel ning seda oli keeruline pritsida. Samal päeval maitsesid hästi, aga järgmisel hommikul olid juba liiga kuivad. Ilmselt ei kerkinud taigen piisavalt ning sellest tuli ka vähene kohevus ning saiad kuivasid kiiresti.
Teisest poolest taignast tegin populaarseid õunaroose. Katsetasin vaid kuuldud juttude põhjal... Nende kokku voltimine oli parasjagu keeruline. Pärast küpsetamise vaatasin videot ka ning sain aru, miks mul kõik natuke keerulisem oli - kuigi pehmendasin õunad kenasti soojas vees. Vahel ikka võiks enne natuke vaeva näha ja asja uurida. Aga maitse poolest olid need väga head - määrisin vahele lisaks kaneelile ka alles jäänud keedukreemi. Nämmm... Järgmisel korral saan ka korrektse kuju kergema vaevaga :).
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar